/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Pescarii pot sta liniștiți acasă. Începe perioada de prohibiție

missing
01 aprilie 2020, ora 17:51

De astăzi și pe parcursul a 75 de zile, pe teritoriul Republicii Moldova, este stabilită perioada de prohibiţie în obiectivele acvatice piscicole naturale.

Patrulele Poliției de Frontieră vor proteja resursele piscicole în ecosistemele acvatice naturale, aflate în zona de frontieră.

Polițiștii vor utiliza ambarcațiunile, tehnicele de serviciu, mijloacele speciale și echipamentul din dotare, respectând măsurile de protecție individuală, impuse de riscurile provocate de noul coronavirus COVID-19.

În perioada Stării de Urgență a fost sistat procesul de eliberare a permiselor de acces în zona de frontieră și a autorizațiilor de activitate în unele sectoare ale frontierei, excepție fac doar pentru activitățile ce nu suportă amânare.

Suplimentar, este limitat accesul persoanelor și desfășurarea unor activități în zona de frontieră, în limitele fâșiei de protecție a frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram