De astăzi și pe parcursul a 75 de zile, pe teritoriul Republicii Moldova, este stabilită perioada de prohibiţie în obiectivele acvatice piscicole naturale.

Patrulele Poliției de Frontieră vor proteja resursele piscicole în ecosistemele acvatice naturale, aflate în zona de frontieră.

Polițiștii vor utiliza ambarcațiunile, tehnicele de serviciu, mijloacele speciale și echipamentul din dotare, respectând măsurile de protecție individuală, impuse de riscurile provocate de noul coronavirus COVID-19.

În perioada Stării de Urgență a fost sistat procesul de eliberare a permiselor de acces în zona de frontieră și a autorizațiilor de activitate în unele sectoare ale frontierei, excepție fac doar pentru activitățile ce nu suportă amânare.

Suplimentar, este limitat accesul persoanelor și desfășurarea unor activități în zona de frontieră, în limitele fâșiei de protecție a frontierei de stat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!