/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Prințul Charles s-a tratat de coronavirus, dar rămâne în izolare

missing
01 aprilie 2020, ora 17:42

Prințul Charles al marii Britanii s-a tratat de coronavirus. Fiul reginei Elisabeta II fusese testat pozitiv la Covid – 19 după ce a simțit mai multe simptome ușoare ale virusului. Charles le-a mulțumit doctorilor pentru devotament și a spus că această perioadă de epidemie este chinuitoare pentru toată lumea.

Moștenitorul tronului regal britanic, Charles, în vârstă de 71 de ani se simte deja bine. Într-o adresare video, prințul a menționat că păstrează în continuare distanța socială și rămâne în izolare. Soția acestuia, Camilla, de 72 de ani, nu a fost infectată, dar rămâne și ea în izolare până la sfârșitul acestei săptămâni.

„Este o experiență ciudată, frustrantă și stresantă să nu ai alături familia și prietenii și să te detașezi brus de la viața normală”, este mesajul transmis de prințul Charles.

Regina Elisabeta II, în vârstă de 93 de ani și soțul ei, Philip de 98 de ani se află în prezent la castelul din Windsor. Potrivit Palatului Buckingham, cei doi sunt sănătoși.

În ultimele 24 de ore, din cauza coronaviruslui au murit 563 de britanici, numărul total al morților ajungând astfel la 2352. Marea Britania are aproape 30 de mii de cazuri confirmate de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram