Talentata interpretă Cleopatra Stratan nu își pierde timpul degeaba acasă, pe timp de pandemie. Artista a realizat un cover deosebit dupa piesa nelansată a interpretului din România Edward Sanda „Izolat în dor”.

Artista este acompaniată de tatăl său care cântă la chitară și de fratele mai mic la tobe.

Acesta e un cover din suflet dupa piesa nelansată a lui Edward Sanda „Izolat în dor” și vreau să-i mulțumesc pentru că m-a inspirat să o cânt! Am colaborat la cover cu familia mea care e mereu alături de mine: Pavel Stratan la chitară și Cezar Stratan la tobe! Simt piesa asta și sunt sigură că mulți se regăsesc în ea. Sper să vă placă așa cum îmi place mie!”, a scris Cleopatra pe pagina sa de Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Acesta e un cover din suflet dupa piesa nelansată a lui @edwardsandaofficial “Izolat în dor” și vreau să-i mulțumesc pentru că m-a inspirat să o cânt! Am colaborat la cover cu familia mea care e mereu alături de mine: @pavelstratan la chitară și @cezarstratan la tobe! Simt piesa asta și sunt sigură că mulți se regăsesc în ea. Sper să vă placă așa cum îmi place mie! ❤️❤️❤️❤️❤️

Публикация от Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!