/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

Inconștiență? Cum încearcă unii moldoveni să mintă la frontieră și să ascundă chiar și cel mai ușor simptom de boală

missing
02 aprilie 2020, ora 10:06

Unii moldoveni întorși acasă în această perioadă de epidemie de coronavirus din state afectate de Covid – 19, încearcă să îi păcălească pe polițiștii de frontieră și să ascundă chiar și cele mai ușoare simptome de boală pe care le au.

Înainte să se îmbarcheze în cursa charter sau înainte de a trece frontiera terestră, aceștia administrează preparate antipiretice.

„Asemenea cazuri există, oamenii încercând să ascund astfel simptomele cum ar fi febra”, a spus Viorica Dumbrăveanu într-un briefing de presă din această dimineață.

Potrivit datelor Ministerului de Externe de la Chișinău, în ultimele două săptămâni, în țară s-au întors în jur de patru mii de moldoveni din diverse colțuri ale lumii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram