/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Alte 86 de persoane au contractat virusul COVID-19. Numărul total înregistrat în Republica Moldova este de 591

missing
03 aprilie 2020, ora 18:27

Autoritățile anunță astăzi alte 86 cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19. Astfel, până la această oră, s-a înregistrat un număr total de 591 de persoane infectate.

Ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a comunicat în cadrul unei ședințe la Guvern că în ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală.

Cele mai multe cazuri confirmate au fost în mun. Chișinău – 33 de cazuri, în raionul Ștefan Vodă – 26 și în Fălești – 4. În raioanele din partea stângă a Nistrului au fost confirmate 4 cazuri de infecție. Printre cazurile confirmate sunt 17 lucrători medicali, 7 dintre care sunt din spitalul raional din Ștefan Vodă.

Până în prezent, în total au fost depistate 591 de cazuri de infecție după investigarea a 3376 probe.

ULTIMA ORĂ! Încă un deces de COVID-19. Virusul a ucis un medic din Soroca

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram