/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Compania "Transeric Tur" S.R.L. donează aparataj medical în valoare de 215 mii de lei spitalelor „Timofei Moșneaga” și „Toma Ciorbă”

missing
03 aprilie 2020, ora 19:52

Compania “Transeric Tur” S.R.L. donează aparataj medical în valoare de 215 mii de lei spitalelor „Timofei Moșneaga” și „Toma Ciorbă”. Donația vine în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19 cu care se confruntă la moment Republica Moldova.

Astfel au fost donate:

– lămpi bactericide mobile – 10 buc. – SCBI „Toma Ciorbă”;

– aparataj de ventilare artificială și saltele specializate – Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”;

– donații bănești oferite Comitetului Sindical al SCBI „Toma Ciorbă”;

– cooler de apă – 2 buc. și 10 butelii de apă – Secția nr. 7 – SCBI „Toma Ciorbă”.

În așa mod Compania “Transeric Tur” S.R.L. dorește să își exprime mulțumirea și susținerea instituțiilor și personalul medical care luptă împotriva răspândirii virusului COVID-19.

Va mulțumim! Suntem alături de voi!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram