/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Accident în Ștefan Vodă! Un „Mercedes” a intrat într-un panou publicitar, după ce roata mașinii a explodat din mers

missing
03 aprilie 2020, ora 12:49

Un accident rutier s-a produs ieri-seară în apropiere de localitatea Cojușna, raionul Ștefan Vodă. Un șofer a intrat cu mașina într-un panou publicitar, după ce i-a explodat roata din mers. Conducătorul auto a fost amendat cu 900 de lei și cinci puncte de penalizare. 

Poliția a fost alertată în jurul orei 19:37. Un trecător a anunțat că pe traseul Chișinău-Ungheni un automobil ar fi derapat de pe traseu, după ce s-a tamponat într-un panou publicitar, a comunicat ofițera de presă a IP Strășeni, Silvia Vetcu.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un automobil de marca „Mercedes” se deplasa din Strășeni spre Chișinău. La volanul mașinii se afla un tânăr de 20 de ani, având ca pasager un alt tânăr de 20 de ani. Cei doi sunt din capitală.

Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs după ce în timpul deplasării a explodat pneul roții din stânga-spate. Ulterior, automobilul a fost proiectat într-un panou publicitar de pe marginea drumului, iar apoi a derapat de pe traseu. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit.

Șoferul a fost testat alcoolscopic și s-a dovedit că nu a consumat alcool. Din declarațiile martorilor oculari, mașina nu se deplasa cu viteză excesivă.

Persoana vinovată a fost sancționată pentru încălcarea regulilor circulației rutiere soldate cu deteriorarea bunurilor materiale.

Foto: IP Strășeni

Foto: IP Strășeni

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram