/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Numărul angajaților MAI infectați cu COVID-19 este în creștere

missing
03 aprilie 2020, ora 11:47

13 angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sunt în prezent infectați cu virusul COVID-19. Despre aceasta au comunicat astăzi reprezentanții instituției pe pagina de Facebook a MAI. 

„Cu părere de rău, la ziua de astăzi, avem 13 angajați ai MAI infectați cu virusul COVID-19, din numărul total de cazuri în Republica Moldova. Ajutați-ne să vă protejăm, iar prin asta vom fi mai protejați și noi”, spun angajații MAI.

Potrivit lor, zilnic, polițiștii verifică la domiciliu peste cinci mii de persoane aflate în autoizolare, din numărul total de aproape 20 de mii care sunt la evidența MAI.

În țară rămân în continuare confirmate 505 cazuri de infecție cu COVID-19, iar alte, 192 de cazuri sunt suspecte.

62 dintre pacienții diagnosticați cu COVID-19 sunt în stare gravă, restul, în stare medie și satisfăcătoare.

Până-n prezent, șase persoane au murit după ce au fost infectate cu coronavirus, alte 26 s-au tratat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram