/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/VIDEO/ Peste 200 de angajați medicali din Moldova, testați pozitiv la COVID-19

missing
04 aprilie 2020, ora 17:32

Numărul angajaților medicali testați pozitiv la noul coronavirus în Republica Moldova a ajuns la 215, anunță prim-ministrul Ion Chicu. Dintre aceste cazuri, 55% sunt din raioanele Soroca și Ștefan Vodă.

Potrivit ultimelor informații oferite de către autorități, azi, la Ștefan Vodă au fost confirmate încă 21 de cazuri de îmbolnăvire a medicilor și a asistenților medicali, iar la Soroca, încă 25 de cazuri.

Astăzi am aflat că șeful unei secții de la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău este testat pozitiv la noul coronavirus. Persoanele cu care a intrat în contact angajatul spitalului nu au fost confirmate ca fiind infectate, potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, iar secția unde acesta activează nu a fost închisă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram