/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Șeful unei secții de la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău, testat pozitiv la COVID-19

04 aprilie 2020, ora 13:51

Șeful unei secții de la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău a fost testat pozitiv la COVID-19.

În cadrul anchetei epidemiologice care a fost făcută după ce s-a confirmat cazul de îmbolnăvire, s-a stabilit că la persoanele cu care medicul a intrat în contact, membrii familiei sale, colegi de muncă și pacienți, nu a fost confirmată prezența virusului, astfel, deocamdată, secția în care medicul infectat activează nu a fost închisă, ne spun reprezentanții Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

În prezent, starea de sănătate a șefului de secție este satisfăcătoare, potrivit informațiilor oferite de purtătoarea de cuvânt a MSMPS, Cristina Stratulat.

În prezent, toate secțiile Spitalului „Sfânta Treime” activează în regim obișnuit.

Vezi și:

Trei secții de la Urgență, închise după ce mai mulți angajați au fost diagnosticați cu Covid – 19. Zeci de specialiști, în izolare!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram