/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Două biserici din cele peste o mie din întreaga țară au oficiat azi slujbe. Premierul Chicu: Vor fi sancționate

missing
04 aprilie 2020, ora 18:11

Deși activitatea lăcașurilor de culte religioase a fost sistată în perioada stării de urgență, două biserici au continuat să oficieze azi slujbe, susține prim-ministrul Ion Chicu, care face referire la informațiile prezentate de către cei de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). 

Într-o biserică erau patru enoriași, iar în alta, șapte, din spusele premierului. Acesta a zis că responsabilii de la aceste biserici vor fi sancționați.

„Fac apel către cetățenii Republicii Moldova, evitați să mergeți mâine în lăcașurile sfinte, în biserici, să ne rugăm cu toții de acasă, fiindcă pericolul este foarte mare de contaminare”, a spus premierul Ion Chicu.

În total, în Republica Moldova activează circa 1400 de biserici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram