/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Șeful ANSP: Toți angajații medicali din s. Carahasani, infectați de un coleg, care s-a molipsit de la un membru al familiei venit de peste hotare

missing
04 aprilie 2020, ora 10:25

Toți angajații medicali din satul Carahasani, raionul Ștefan Vodă, au fost infectați cu noul coronavirus de un coleg de muncă, care s-a molipsit la rândul său de la un membru al familiei, recent venit de peste hotare, spune șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), Nicolae Furtună. 

„Noi nu am ascuns nimic, acolo sunt cazuri, dar ele nu sunt legate de etapa de acordare a asistenței medicale”, a mai spus șeful ANSP.

Acesta a mai menționat că în raioanele Soroca și Ștefan Vodă în mare parte cazurile de îmbolnăvire cu COVID-19 sunt între colegii angajați în sistemul de sănătate.

Republica Moldova raportează la această oră 591 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram