/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 644: Atac din Marea Neagră, optimism la Kiev, iar Zelenski e la Odesa! Rusia nu exclude un război cu NATO

SURSE! Condițiile din Spitalul Raional Cahul: „Au primit o pungă mică cu mâncare. Le-au spus că e pentru toată ziua”

05 aprilie 2020, ora 14:57

Pacienții care sunt tratați la Spitalul Raional din Cahul nu au parte de un meniu stabilit pentru o zi și nici apă potabilă. Surse demne de încredere ale TV8, care au rugat să le fie păstrat anonimatul, ne-au spus că mâncarea primită este sub orice critică. 

„Apă potabilă nu au, decât la robinet. Mâncare nu se găsește acolo și nici nu se aduce mâncare gratuită”, au spus sursele TV8.

Potrivit aceleiași sursă, pacienților li se dă câte o pungă mică cu produse alimentare, acesta fiind meniul stabilit pentru o zi.

„Au primit o pungă mică – un paștet (n.r pateu), două chifle, două mere, chefir. Le-au spus că e pentru toată ziua. Toți speră să iasă de acolo cât mai curând”.

Contactați de redacție, reprezentanții Spitalului Raional Cahul nu ne-au răspuns la telefon pentru un comentariu la acest subiect.

De menționat că, în raionul Cahul, 28  de persoane au fost diagnosticate cu COVID – 19.

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram