/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Trei moldoveni, blocați la granița dintre România și Ungaria. „Nu au mâncare și nici apă. Dorm în mașină”

missing
05 aprilie 2020, ora 15:50

Trei moldoveni care se întorc din Cehia ar fi rămas blocați de miercuri, 1 aprilie, la granița dintre România și Ungaria, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Aceștia nu pot reveni în țară, deoarece unul dintre moldoveni ar fi fost deportat din Cehia.

„De pe data de 1 aprilie, 3 moldoveni stau blocați în vama Nădlac II Ungaria, la graniță cu România. Nu au nici mâncare sau apă și dorm în mașină fără niciun ajutor. România nu le permite să treacă frontiera, din motiv că unul dintre moldoveni este deportat din Cehia. Având în vedere epidemia, poliția cehă le-a permis să plece, spunându-le că nu vor avea nicio problemă. Așa a și fost. Vama cu Ungaria și Austria au trecut-o, însă în România nu li se permite să intre. Au rămas la mijloc de drum, timp de patru nopți au dormit în mașină, fără niciun ajutor!”, ne-a sesizat o cititoare tv8.md.

Responsabilii de la Ministerul de Externe de la Chișinău au precizat pentru tv8.md că încercă să obțină informații despre acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram