/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un medic cardiolog din Fălești, diagnosticat pozitiv cu coronavirus

missing
05 aprilie 2020, ora 11:12

Un medic cardiolog din raionul Fălești a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Acesta a fost în contact direct cu femeia de 71 de ani care a decedat aseară de COVID-19.

„Aseară am realizat și transferul medicului cardiolog care a asistat medical persoana respectivă, a fost în contact foarte strâns cu persoana decedată. La moment, medicul este internat într-o instituție specializată de COVID-19 din Chișinău”, a spus ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu.

Inițial femeia nu ar fi spus medicilor că a intrat în contact cu rudele care s-au întors recent dintr-o țară afectată de coronavirus.

La moment, în raionul Fălești 11 persoane sunt diagnosticate cu virusul COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram