/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Mesajul disperat al unei femei din Soroca, diagnosticată cu COVID-19: „Nimeni nu întreabă cum ne simțim”

missing
05 aprilie 2020, ora 19:35

O femeie din Soroca care a fost diagnosticată cu COVID-19 și internată la spitalul din localitate acuză administrația spitalului de iresponsabilitate. Aceasta afirmă că pacienții nu sunt informați despre medicamentele administrate și că nimeni nu ar avea grijă de stare lor de sănătate. 

Mai mult, femeia spune că s-ar fi infectat de coronavirus la spital, în timp ce era internată pentru o intervenție chirurgicală. Îngrijorată, pacienta spune că după ce a fost externată și-a pus în pericol familia. La scurt timp, s-a aflat că și soțul femeii este testat pozitiv cu COVID-19.

„M-am infectat în spital de COVID-19. La scurt timp, m-au externat acasă și asta a fost o greșeală. Îi asum această responsabilitate doamnei directoare care a permis la toți pacienții să fie în contact cu medicii infectați. Eu am mers acasă și mi-am pus în pericol copiii și soțul. Am infectat soțul. După data de 25 când am fost externată, am prezentat febră câteva zile, după care și soțul a avut aceleași simptome”, povestește Veronica Suveica.

Veronica Suveica mai povestește cum sunt tratați pacienții diagnosticați cu coronavirus. Disperată, aceasta le spune medicilor că ar prezenta reacții adverse de la pastile, are voma și diaree, atât ea, cât și altă femeie diagnosticată cu COVID-19. Pacienta se plânge însă, că niciun doctor nu le curează.

„Noi nu avem nicio picătură de apă să ne spălă. Suntem de șase zile în spital. Noi spunem la medici că ne este rău, dar ei parcă nici nu ne aud. Ne-au dat pastile și noi când am întrebat pentru ce sunt, ei nu a putut să ne răspundă. Nimeni nici nu ne întreabă cum ne simțim. După ce am administrat pastile, mi s-a făcut foarte rău, am rugat medicul să întreprindă ceva, iar el a plecat. Am așteptat-o câteva ore. Nu este niciun medic care să ne monitorizeze. Nimeni nu sună și nu întreabă cum ne simțim. Nimeni nu scrie datele și nu raportează nimic”, mai afirmă femeia.

Vom reveni pe parcursul zilei de mâine cu o reacție la acest subiect de la administrația spitalului.

Mai multe declarații a femeii vedeți în imaginile video de mai jos:

Publicată de Veronica Suveica pe Duminică, 5 aprilie 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram