/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Coronavirusul a mai răpus două persoane în Republica Moldova. Una dintre ele avea 30 de ani

06 aprilie 2020, ora 17:12

Autoritățile anunță despre alte două cazuri de deces din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore. Este vorba despre o persoană în vârstă de 30 de ani din Chișinău și o altă persoană de 70 de ani din Ștefan Vodă. 

Ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a menționat că persoana în vârstă de 30 de ani suferea de diabet zaharat de tip I. Aceasta a fost internată în spital pe data de 4 aprilie și se afla în stare extrem de gravă, iar boala era cu evoluție fulminantă.

Cea de-a doua persoană este din Ștefan Vodă și a fost transferată la Chișinău pe data de 4 aprilie în stare extrem de gravă. Și aceasta avea cumulativ mai multe probleme de sănătate: obezitate, hipertensiune arterială, spune ministra.

Până astăzi, în Republica Moldova au decedat 19 persoane de coronavirus, dintre care trei sunt medici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram