/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ O biserică din capitală, sancționată după ce reporterii tv8 au făcut un experiment

missing
06 aprilie 2020, ora 14:15

O biserică din sectorul Botanica al capitalei a fost sancționată, după ce reporterii tv8 Viorica Tătaru și Sergiu Niculiță au făcut un experiment. Amenzile au fost aplicate, din motiv că lăcașul a continuat să oficieze slujbe pe timp de pandemie.

Articolul 761 (nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice, dacă aceasta a pus în pericol sănătatea publică) care este stipulat în document prevede o amendă de la 22 500 de lei până la 25 000 de lei aplicată unei persoane fizice și până la 75 000 de lei, persoanei juridice.

Reportajul îl puteți urmări mai jos:

/VIDEO/ CAMERAWOMAN #11 Biserica vs coronavirusul

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram