Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 939: Alerta UE, dezastru militar și radiație misterioasă! AIE: Urmează „cel mai sever test de până acum”

Licitația de 4 mil. de lei, lansată de Primăria Chișinău, nu va fi anulată? Construcția havuzului ar putea începe în decurs de o lună

missing
06 aprilie 2020, ora 12:01

Construcția havuzului în parcul „La Izvor” din cartierul Sculeni al sectorului Buiucani ar putea începe în decurs de o lună, odată cu identificarea agentului economic. Anunțul a fost făcut de către directorul Direcţiei generale, Ion Burdiumov, la ședința Primăriei. Asta înseamnă că licitația de patru milioane de lei, care a nemulțumit o parte a societății, nu va fi anulată.

„Ceea ce ține de parcul „La Izvor” deja este licitația. Sperăm într-o lună de zile să lansăm și acolo lucrările. Deja am început demontarea materialelor de beton, care erau acolo, și odată cu identificarea agentului economic câștigător vom purcede la construcția havuzului”, a declarat Ion Burdiumov.

Amintim că, după ce a fost anunțată licitația, oamenii au început să se revolte, spunând că acum, în plină pandemie de coronavirus, există alte priorități și banul public trebuie redirecționat în lupta cu noul coronavirus.

Primarul capitalei Ion Ceban spunea că licitația poate fi anulată și i-a acuzat pe cei care critică această inițiativă de populism.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.