/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Moldovenii care revin în țară cu rutele charter nu vor fi obligați să treacă testul la COVID-19. Autoritățile au renunțat la idee

06 aprilie 2020, ora 12:29
Dacă anterior Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că prețul unui bilet la o cursă charter spre R. Moldova va include obligatoriu și costul testului pentru depistarea coronavirusului la pasager, la scurt timp, autoritățile au renunțat la această idee.

Tehnic nu se va reuși să fie testați toți moldovenii care revin în țară. În acest sens s-a renunțat”, au spus pentru tv8.md reprezentanții Autorității Aeronautice Civile.

Într-un anunț de săptămâna trecută privind cererea ofertelor pentru operarea curselor aeriene, Autoritatea a precizat că prețul pentru un bilet va include prețul propriu-zis al transportului, hrana, dar și efectuarea testului pentru depistarea COVID-19.

Foto: caa.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram