Dacă anterior Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că prețul unui bilet la o cursă charter spre R. Moldova va include obligatoriu și costul testului pentru depistarea coronavirusului la pasager, la scurt timp, autoritățile au renunțat la această idee.

Tehnic nu se va reuși să fie testați toți moldovenii care revin în țară. În acest sens s-a renunțat”, au spus pentru tv8.md reprezentanții Autorității Aeronautice Civile.

Într-un anunț de săptămâna trecută privind cererea ofertelor pentru operarea curselor aeriene, Autoritatea a precizat că prețul pentru un bilet va include prețul propriu-zis al transportului, hrana, dar și efectuarea testului pentru depistarea COVID-19.

Foto: caa.md

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!