/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/VIDEO/ Administrația Spitalului Cahul reacționează: „Pachetele cu mâncare sunt doar pentru suspecții de COVID-19”

missing
06 aprilie 2020, ora 17:05

Administrația Spitalului Cahul susține că regimul de alimentație al pacienților cu COVID-19 este asigurat, iar pachetele cu produse alimentare le primesc doar persoanele suspecte de coronavirus, care nu rămân în instituție mai mult de 6-14 ore. Reacția vine după ce surse ale TV8 ne-au spus că primesc pe zi doar o pungă mică de mâncare.

„Spitalul din Cahul dispune de bloc alimentar care își desfășoară activitatea în regim normal, asigurând alimentația de trei ori pe zi a pacienților. Depozitele sunt asigurate cu tot necesarul pentru buna desfășurare a blocului alimentar”, a menționat Victoria Brăileanu, asistent medical șef al Spitalului raional Cahul.

Făcând referire la Secția de boli infecțioase, în cadrul căreia sunt internate persoane suspecte de COVID-19 și cele cu diagnostic confirmat, plasate la tratament, persoanele care sunt cu suspecție nu se rețin mai mult de 6-14 ore și pachetele de alimente care le sunt oferite „sunt absolut suficiente necesităților”.

Potrivit Victoriei Brăileanu, persoanele confirmate, aflate la tratament, sunt alimentate în regim normal, de trei ori pe zi.

Actualmente, în Spitalul din Cahul sunt internați șapte oameni la tratament pentru COVID-19. Potrivit medicilor, starea acestora este satisfăcătoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram