/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Arde un apartament în sectorul Râșcani al capitalei. Șase persoane au fost evacuate

missing
06 aprilie 2020, ora 15:29

În aceste momente arde un apartament din sectorul Râșcani al capitalei. Incendiul a izbucnit la etajul doi al unui bloc de locuit de pe strada Tudor Vladimirescu. Trei echipaje de pompieri luptă cu flăcările.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii au fost solicitați în această după amiază să lichideze un incendiu izbucnit într-un apartament de pe strada Tudor Vladimirescu nr.1 din capitală.

Pompierii au evacuat șase persoane de la etajele superioare ale blocului, pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele arderii.

În urma arderii au fost afectate bunurile din apartament, dar și balconul acestuia. Nici o persoană nu a avut de suferit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram