/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

14 angajați ANSA, diagnosticați cu coronavirus! Alții încă așteaptă rezultatele testelor la Covid - 19

07 aprilie 2020, ora 15:21

14 angajați ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au fost testați pozitiv la coronavirus. Aceștia s-ar fi infectat după ce au interacționat cu un coleg al lor, prima persoana din cadrul ANSA, diagnosticată cu Covid – 19. Totodată, alți angajați își așteaptă rezultatele analizelor.

Reprezentanții ANSA dau asigurări că imediat după confirmarea primului caz de infecție, de acum o săptămână, toate persoanele cu care persoana infectată a intrat în contact, au fost izolate la domiciliu.

„Unii dintre ei nu au prezentat simptome, iar alte persoane au solicitat să-și facă testul de laborator, fapt ce a permis identificarea a 14 cazuri pozitive la Covid-19 printre angajații ANSA. Actualmente toate persoanele infectate sunt internate în spital pentru tratament”, menționează cei de la ANSA.

Administrația Agenției a recomandat persoanelor în vârstă care activează în cadrul instituției sau celor cu boli cronice să rămână izolați și să se adreseze la medic la apariția primelor simptome.

“În urma depistării acestor cazuri, nu excludem ca numărul de persoane infectate să crească printre angajații ANSA. De aceea, comunicăm online cu membrii echipei și întreprindem măsuri hotărâte pentru a limita interacțiunea între noi toți. Cu regret, pe lângă aceste cazuri confirmate, mai există persoane care așteaptă rezultatul testului de laborator”, a mai spus Vladislav Cotici.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram