/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Deputată PPDA: Un angajat al Parlamentului este infectat cu COVID-19

missing
07 aprilie 2020, ora 23:53

Un angajat al Parlamentului a contractat virusul COVID-19. Despre aceasta a declarat în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, deputata Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru.

Potrivit ei, despre aceasta a fost informată printr-un mesaj trimis de secretariatul legislativului.

„Săptămâna trecută, când doamna președintă a Parlamentului ne-a invitat pe noi toți în ședința plenară, se pare că lucrurile nu prea erau bune. De ce? Pentru că astăzi am aflat printr-un mesaj sec al secretarului de Parlament, domnul Albu, că noi avem cel puțin o persoană în Parlament care este testată pozitiv la COVID-19”, a declarat Arina Spătaru.

Deputata l-a întrebat pe deputatul democrat , care a participat la aceeași emisiune la TV8 dacă din acest motiv a lipsit de la recenta ședința programată a legislativului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram