/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Atenție! O cursă charter, aprobată anterior de CSE, anulată din lipsă de pasageri și înlocuită cu o rută Moscova-Chișinău

missing
08 aprilie 2020, ora 16:50

Cursa charter, aprobată anterior de Comisia Situații Excepționale (CSE), care urma să fie efectuată pe 11 aprilie, pentru a aduce moldoveni din Varșovia, a fost anulată, pentru că s-au înregistrat prea puține solicitări.

Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, care a precizat că această cursă va fi înlocuită cu alta, care va transporta cetățeni din Federația Rusă.

Zborul charter de la Moscova va fi efectuat tot de compania „Air Moldova” pe 11 aprilie, așa cum fusese planificată anterior cursa Varșovia-Chișinău, care a fost anulată.

CSE a mai aprobat astăzi un zbor charter Londra-Chișinău. Avionul va avea un singur pasager la bord. Cursa trebuia să fie efectuată săptămâna trecută, dar a fost amânată.

Apar multe întrebări despre pasager. Noi nu cunoaștem, dar nici nu divulgăm numele. Acest zbor a fost aprobat cu o săptămână în urmă, dar nu a avut loc și a fost necesar de reconfirmat”, a explicat Ion Chicu.

Vedeți mai jos toate cursele charter care urmează a fi operate de „Air Moldova” în perioada 13-18 aprilie. Alte zboruri vor fi deservite de compania „Flyone”.

Prețul și orarul curselor charter operate de „Air Moldova” în perioada 13-18 aprilie

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram