/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Autoritățile anunță că sunt gata să înceapă testarea persoanelor din grupele de risc pentru depistarea COVID-19

missing
08 aprilie 2020, ora 19:16

Autoritățile anunță că sunt gata să înceapă testarea persoanelor din grupele de risc pentru depistarea contaminării cu virusul COVID-19. Despre aceasta a anunțat șeful statului Igor Dodon, după ședința Centrului Unic de Comandă pentru gestionarea crizei.

Testarea ar putea să fie efectuată în focarele de coronavirus și în rândul persoanelor care sunt în grupele de risc.

„Noi suntem gata să mergem cu testarea la grupele de risc. Am discutat cu ministra despre acest subiect. Prioritățile sunt focarele și grupele de risc. Suntem în creștere la numărul de teste”, a menționat Dodon.

Actualmente, sunt supuși testelor doar persoanele care întrunesc noțiunea de caz, adică au simptome sau au fost în contact direct cu persoane infectate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram