/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Două posturi vamale își reiau activitatea. Va fi permis transportul de pasageri și mărfuri

missing
08 aprilie 2020, ora 19:34

Începând cu dimineața zilei de 10 aprilie își vor relua activitatea două posturi de frontieră. Este vorba despre punctele „Ocnița – Sokireanî” și „Larga – Kelmențî”. Frontiera va fi deschisă pentru traficul rutier internațional de pasageri și mărfuri.

Această decizie a fost luată astăzi în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale.

„Aceste puncte de trecere a frontierei se deschid și ca urmare a sistării traficului de către partea ucraineană prin punctul de trecere „Mămăliga-Criva”, se deschid alte două posturi pentru a fluidiza traficul”, a anunțat prim-ministrul Ion Chicu.

Totodată, punctul de trecere a frontierei „Larga-Kelmențî” nu dispune de post de inspecție al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, astfel că mărfurile supuse controlului de către ANSA vor fi vămuite la posturile vamale din proximitate: „Otaci-Moghiliov-Podolsk” sau „Ocnița – Sokireanî”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram