/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

ULTIMA ORĂ! Încă doi bărbați au decedat din cauza virusului COVID-19

missing
08 aprilie 2020, ora 10:09

Încă două persoane au decedat din cauza infectării cu virusul COVID-19. Victimele sunt doi bărbați, unul de 71 de ani și altul de 62 de ani.

Unul dintre bărbații infectați cu coronavirus este originar din Cahul. Acesta fusese internat la Institutul de Medicină Urgentă pe 2 aprilie. Ministra Sănătății nu a dat mai multe detalii despre caz, dar cel mai probabil este vorba despre consilierul municipal și raional din Cahul, președintele Organizației Teritoriale a Partidului Socialiștilor, Vasile Mihailov, despre care s-a aflat aseară că a fost răspus de coronavirus.

Cel de-al doilea bărbat originar din Glodeni a fost transferat pe 6 aprilie la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

În total, în R. Moldova 24 de persoane au pierdut lupta cu coronavirusul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram