/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Uniunea Europeană lansează din nou Premiul pentru Energie Durabilă în țările Parteneriatului Estic

missing
08 aprilie 2020, ora 17:00

Uniunea Europeană lansează o nouă ediție a Premiului pentru Energie Durabilă în țările Parteneriatului Estic. La concurs pot participa cetățeni și companii, instituții guvernamentale și autorități locale, ONG-uri și organizații de tineret din țările Parteneriatului Estic.

Competiția este deschisă până pe 17 aprilie 2020, la miezul nopții (ora de Bruxelles). Condiția principală este ca proiectul participant să fi beneficiat de sprijinul UE fie direct, fie indirect, printr-o organizație parteneră.

Solicitările de participare trebuie depuse în format electronic, prin completarea unui formular online disponibil în engleză și rusă. Vor fi desemnați șase finaliști care vor fi invitați la Bruxelles pentru a participa la „Săptămâna Energiei Durabile”, în perioada 22-26 iunie 2020. Câștigătorul va fi anunțat pe 23 iunie, în cadrul unei ceremonii speciale. Mai multe informații puteți găsi la: www.eapenergyawards.eu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram