Război în Ucraina, ziua 395: Zelenski explică de ce întârzie contraofensiva. Oligarh din Rusia: "Trăim ca babuinii din Africa"

/VIDEO/ Dodon deține cetățenia altui stat? Ce spune unul dintre oponenții lui politici

09 aprilie 2020, ora 00:20

Președintele Igor Dodon ar avea cetățenia altui stat și acesta ar fi obținut pașaportul în timp ce deținea deja funcția de președinte al Republicii Moldova. Declarația aparține liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Igor Dodon obține cetățenia altui stat și ține asta în secret până acum. Și a obținut această cetățenie deja fiind președinte al Republicii Moldova”, susține Usatîi.

În Republica Moldova se permite să ai dublă cetățenie. Totuși, Usatîi consideră că șeful statului era obligat să anunțe cetățenii că a obținut pașaport străin.

Nu este o chestie ilegală, dar trebuia să o spună că eu, Igor Dodon, într-o zi, când tare m-am speriat și puțin am transpirat, repede am rugat pe cineva să-mi facă un pașaport. Lui i s-a făcut foarte repede”, a declarat politicianul.

Usatîi a refuzat să divulge al cărui stat mai este cetățean președintele Igor Dodon.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram