/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Facturile „Moldovagaz” se schimbă! Vor avea indicată reprezentarea grafică a structurii tarifului la gaz

missing
09 aprilie 2020, ora 12:45

Facturile la gaz vor avea un aspect nou! Pe acestea va fi indicată reprezentarea grafică a structurii tarifului la gazele naturale pentru consumatorul final. 

„Aceasta va demonstra ponderea prețului de achiziție a gazelor naturale, precum și cheltuielile de transport, distribuție și furnizare a gazelor. Astfel întreprinderea a executat prevederile unuia din regulamentele Agenției Naționale de Reglementare în Energetica (ANRE)”, se menționează într-un comunicat de presă al „Moldovagaz”.

De asemenea, pe noile facturi va fi inclusă caseta grafică „Istoricul de consum”.

„Aceasta va demonstra vizual clientului dinamica consumului său lunar și, în caz de necesitate, îi va permite să facă optimizarea acestora”, explică reprezentanții „Moldovagaz”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram