/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Numărul infectaților de COVID-19 crește cu 115 persoane. Majoritatea este din Chișinău

09 aprilie 2020, ora 17:09

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că astăzi au fost confirmate alte 115 persoane confirmate la prezența coronavirusului. Astfel, numărul total de îmbolnăviri se ridică la 1289.

Din cele 115 cazuri confirmate astăzi, trei sunt de import și 112 – cu transmitere locală.

Astfel, cele mai multe persoane confirmate astăzi sunt din Chișinău – 40 de cazuri, 14 din Fălești, 12 din Ștefan Vodă, 10 din regiunea transnistreană, 6 – Orhei, 5 – Glodeni, 4 la Comrat, câte 3 la Cahul și Criuleni, câte 2 la Căușeni, Rezina, Soroca, Strășeni, și câte 1 caz la Briceni, Cimișlia, Florești, Leova, Taraclia, Telenești și Ungheni.

Totodată, autoritățile au anunțat astăzi două decese provocate de COVID-19. Este vorba despre o femeie din Soroca în vârstă de 53 de ani și un bărbat de 79 de ani de la Orhei. Astfel, numărul deceselor se ridică la 29.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram