/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Starea de urgență în Moldova va fi prelungită cu încă o lună? Președintele ar fi luat această decizie într-o ședință secretă

missing
09 aprilie 2020, ora 08:04

Primarul de Bălți, liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, susține că președintele Igor Dodon ar fi luat decizia de a prelungi starea de urgență în Republica Moldova cu încă o lună.

Politicianul spune că această decizie ar fi fost luată de către șeful statului ieri, 8 aprilie, la ora 09.00, în cadrul unei ședințe secrete.

Astăzi, la nouă dimineață, într-o ședință secretă, a luat decizia să mai prelungească încă pentru o lună situația de urgență. Adică până pe 15 iunie. Și mai pregătește ceva, am să anunț săptămânva viitoare”, a menționat Renato Usatîi aseară în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Amintim că, în luna martie, autoritățile au decretat stare de urgență pentru o perioadă de două luni, adică până pe 15 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram