/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Teatru gratis la tine acasă. Unde poți vedea online spectacole, cât #staiacasă

missing
09 aprilie 2020, ora 14:45

Dacă vi s-a făcut dor de o ieșire la teatru, la muzeu sau la bibliotecă, acum le puteți vizita fără să ieșiți din casă. Ministerului Educației, Culturii și Cercetării pun la dispoziția publicului-spectator, vizitatorilor o serie de concerte, spectacole, resurse digitale, expoziții online.

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” postează zilnic pe pagina de Facebook a instituției un spectacol din repertoriul teatrului. Ora și data difuzării este anunțată în cadrul evenimentului creat pentru fiecare spectacol în parte.

Teatrul Național „Mihai Eminescu” (TNME) pune la dispoziția publicului – spectator  cele mai îndrăgite piese de teatru din repertoriul instituției. Astfel, accesând pagina de Facebook a TNME puteți viziona spectacolul „Casa mare” de Ion Druță, „Filumena Marturano sau divorț în stil italian” de Eduardo de Filippo, „Hronicul Găinarilor” etc.

Teatrul „Alexei Mateevici” transmite în fiecare duminică pe pagina de Facebook a instituției câte un spectacol din repertoriul teatrului.

Biblioteca Națională a Republicii Moldova  oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa pe site-ul instituției  bnrm.md  cât și pe rețele: Biblioteca Națională.

Biblioteca Națională pentru copii „Ion Creangă” vine în sprijinul părinților postând pe pagina de Facebook a instituției aplicații educative pentru copii.

Muzeul Național de Istorie a Moldovei pune la dispoziția publicului o serie de fotografii în care este redat Chișinăul secolului XIX.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram