/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Igor Dodon, despre a doua cetățenie despre care a vorbit Renato Usatîi: „Aberații, ca de obicei”

missing
10 aprilie 2020, ora 10:51

Igor Dodon neagă că ar avea cetățenia altui stat și cu atât mai mult obținută în timpul mandatului său de președinte, așa cum a spus primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi în studioul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Declarația o calific ca de obicei – aberații. Eu în calitate de președinte nu am și nu voi avea cetățenia altui stat. Președintele nu poate avea cetățenia altui stat pentru că este prima persoană în stat și trebuie să aibă doar cetățenia statului respectiv, a R. Moldova”, a declarat Igor Dodon în timpul emisiunii sale „Președintele răspunde”.

Dodon susține că anumiți politicieni fac acum declarații false pentru a discredita guvernarea: „Cei care încearcă să atragă președintele în dezbateri inutile, sunt diferiți balaboli, bandiți din anii 90, ei vor să facă tot posibilul ca noi să nu gestionăm situația, Cu cât mai mulți morți cu atât mai bine pentru ei”.

Amintim că Usatîi a declarat că Igor Dodon ar avea cetățenia altui stat pe care ar fi obținut-o în condiții speciale, rapid, în timp ce deținea deja funcția de președinte al Republicii Moldova.

/VIDEO/ Dodon deține cetățenia altui stat? Ce spune unul dintre oponenții lui politici

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram