Totalizare! 122 de cazuri noi de infecție COVID-19 și un deces, în R. Moldova

missing
11 aprilie 2020, ora 17:12

Încă 122 de persoane au fost testate pozitiv la coronavirus în R. Moldova. Astfel, numărul total al pacienților cu COVID-19 a ajuns la 1 560. O femeie din regiunea transnistreană a decedat la Spitalul din Slobozia.

În laboratoare au fost procesate astăzi 598 de probe biologice de la pacienți suspecți de coroavirus.

Cele mai multe persoane testate astăzi pozitiv la infecție sunt din raionul Glodeni – 25, municipiul Chișinău- 23, regiunea transnistreană – 20, Soroca – 8, raioanel Cahul și Fălești – câte 7 cazuri.

Premierul Ion Chicu a remarcat că în raionul Ștefan Vodă, unde este un mare focar de boală, astăzi nu a fost înregistrat niciun caz de infecție.

După ședința Centrului Unic de Comandă, care s-a desfășurat astăzi online, Ion Chicu a mai anunțat că, în ultimele 24 de ore, a crescut fluxul la punctele terestre de intrare în țară. Cetățenii se întorc din diasporă cu transportul personal sau de pasageri. Moldoveni irevin atât din state europene, cât și din Rusia, traversând granița cu Ucraina.

Ion Chicu i-a atenționat pe cei reveniți acasă să respecte carantina și să stea autoizolați la domiciliu.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram