/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Asistentul de pe ambulanță, care s-a plâns ieri de calitatea proastă a măștilor, a revenit cu un nou video: „Daca voi fi demis, nu o să tac"

missing
12 aprilie 2020, ora 10:42

Asistentul medical Eugeniu Cebotari, care ieri a postat un video pe Facebook în care a arătat cât de prost este echipat un medic de la Urgență și ce fel de măști poartă când merge la chemări, a anunțat că după postarea sa, ieri seara i-au adus măști „decente”. Asistentul spune că nu a fost avertizat de nimeni și nici nu a fost suspus presiunilor din partea cuiva.

În scurt timp după ce am făcut postarea, în jurul orelor 19.00, au fost aduse măști. Sunt de o calitate decentă, cred că intră în standardele necesare, au și fixator, îs făcute dintr-un material permiabil, trece aerul printrânsele, nu te sufoci cum te sufocai în măștile pe care le-am arătat”, a spus medicul.

Asistentul spune că după postare a primit și mesaje prin care unii credeau că toate aceste informații nu sunt corecte și că ar fi aberații. „Aestea nu-s aberații, asta e realitatea pe care o avem acum. Dacă cuiva îi e rușine de dânsa, e problema lor. Eu cred că ar trebui de luat măsuri. Dacă s-a putut ieri de adus măști după ce am făcut postarea, înseamnă că este posibilitate, ar trebui să fie doar dorință”, a afirmat asistentul medical.

Eugeniu Cebotari susține că după ce a postat înregistarea nu a fost amenințat, nu a supus presiunilor și nimeni nu i-a spus că va fi concediat de la serviciu sau că ar putea avea probleme. „În cază că am să fiu amenințat, am să dau de știre, n-am să tac”.

Amintim că Eugeniu Cebotari a postat ieri un video în care a arătat de ce calitate sunt măștile, ochelarii și mănușile cu care merg la chemări medicii de pe urgență. Ulterior, la scurt timp, asistentul și-a șters înregistrarea de pe rețeaua de socializare, iar internauții spuneau că ar fi fost amenințat.

Acestea sunt măștile pe care le-a primit aseară asistentul medical:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram