/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

Caz tragic în Chișinău! Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat în gol de la balcon

missing
13 aprilie 2020, ora 12:19

Un bărbat de 45 de ani a murit, după ce s-a aruncat în gol ieri de la etajul zece al unui bloc de locuit de pe strada Florilor din sectorul Râșcani al capitalei. Potrivit polițiștilor, acesta făcea abuz de alcool. 

Oamenii legii au fost alertați ieri în jurul orei 20:50. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că pe suprafața corpului nu erau careva semne de moarte violentă.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chiținău, Natalia Stati, a spus că pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce la făcut pe bărbat sa recurgă la așa gest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram