Comisia pentru Situații Excepționale a autorizat pentru astăzi un zbor de tip taxi, care va fi operat de către compania aeriană „AVCONJET” pe ruta Newark – Chișinău – Viena. Surse de încredere ale TV8 susțin că la bordul avionului se vor afla patru persoane care sunt din domeniul businessului.

Din SUA va veni la Chișinău omul de afaceri Boris Shvartsman, care are mai multe companii în R. Moldova. Printre acestea se numără firmele „Energotehcomplet” și „Best Club”, care a fost fondată, la rândul ei, de prima companie. În 2008, cele două au fondat o altă firma – „Eldorado Terra”.

 

Un alt pasager al avionului este Serghei Bociarov. Acesta a fost anterior administrator al companiei „Eldorado Terra”.

Din SUA va reveni și femeia de afaceri Ana Mereșenschi, care este proprietara companiei „Studio Plus”. Firma are ca gen de activitate transportul interurban de călători, inclusiv cu taxi și construcții inginerești și restaurări de clădiri.

Până acum doi ani, Ana Mereșenchi a fost aliată cu Călin Vieru în această afacere, dar ultimul i-a cedat cota sa în decembrie 2018.

Cea de-a patra persoană de la bordul avionului este Danil Mereșenchi, probabil feciorul femeii de afaceri, Ana Mereșenschi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!