Ai auzit despre suprasolicitarea digitală și sindromul privitului la calculator?

În această perioadă petrecem foarte mult timp în fața ecranelor comunicând cu prietenii, privind filme, știri și lucrând la distanță. Astfel, stăm în fața unui ecran digital peste 10 ore pe zi.

#Pe termen lung această expunere duce la senzație de oboseală, dureri ale ochilor, pierderea focalizării și scăderea eficienței.

#Ai #grijă, la fiecare 20 de minute odihniți-vă ochii. Cea mai bună practică este să aveți cel puțin două pauze scurte pe oră. La fiecare două ore, o pauză de 15 minute.

#Respectă distanța de 30-40 cm dintre ochi și ecranul dispozitivului.

# Poziția corpului adecvată. Tensiunea și poziția anormală pot avea un impact negativ asupra vederii tale, dar cel mai important asupra corpului tău. Asigurate că picioarele tale ating întotdeauna podeaua, ferm.

#Alege ochelarii cu lentilele ZEISS Blueprotect și Hoya Bluecontrol care filtrează cantitatea excesivă de lumină albastră de pe ecrane. S-a dovedit că acești ochelari reduc tensiunea și oboseala, cresc confortul vizual și ajută la concentrare pe parcursul zilei.

Dacă nu ai o pereche de ochelari de protecție cu lentilele ZEISS Blueprotect și Hoya Bluecontrol, atunci le găsești la Optica Farmacia Familiei.

Și pentru că avem dublă #grijă de ochii tăi îți oferim o reducere de -15% la rame și lentilele ZEISS Blueprotect și Hoya Bluecontrol.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!