/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Directorul ANSP: „Sunt îngrijorat de impactul pe care ni-l poate aduce sărbătorile pascale”

missing
18 aprilie 2020, ora 08:29

Directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, susține că dacă oamenii nu vor respecta interdicțiile impuse de autorități la sărbătoarea Paștilor, atunci se va extinde masiv transmiterea virusului COVID-19.

Vom contribui masiv la creșterea numărului de cazuri. Iar dintr-un număr mai mare de cazuri, sigur că crește și rata cazurilor grave, și rata cazurilor de decese”, a menționat Nicolae Furtună.

Șeful ANSP susține că comportamentul populației la sărbătorile pascale va arăta clar care va fi dezvoltarea epidemiei de acum încolo. „Eu mă tem și sunt îngrijorat de impactul pe care ni-l poate aduce sărbătorile pascale”, a spus Nicolae Furtună la emisiunea „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Potrivit lui, preoții au contribuit mult la răspândirea infecției în rândul populației.

Totodată, Nicolae Furtună este de părere că oamenii ar trebui să se învețe să trăiască cu COVD-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram