Președintele Igor Dodon a participat astăzi la ceremonia de întâmpinare a Focului Haric, adus de la Ierusalim în la noi în țară. După finalizarea ceremoniei, șeful statului a discutat cu fețele bisericești prezente la eveniment. 

Preoții au cerut ca să nu fie amendați în această noapte, în contextul restricțiilor impuse de către autorități. Drept răspuns, Igor Dodon le-a spus să nu-și facă griji, pentru că nu vor fi aplicate amenzi.

„Amenzi nu vor fi. Am vorbit în acest sens și cu Mitropolitul Vladimir”, a spus șeful statului. Mai mult, președintele a rugat că aceste declarații să nu fie transmise în direct.

Contactată de redacție, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, a declarat: „nu comentăm deocamdată acest caz”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!