/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/STOP CADRU/ Dodon către preoți: Amenzi nu vor fi. Vă rog, asta nu transmiteți în direct

18 aprilie 2020, ora 19:44

Președintele Igor Dodon a participat astăzi la ceremonia de întâmpinare a Focului Haric, adus de la Ierusalim în la noi în țară. După finalizarea ceremoniei, șeful statului a discutat cu fețele bisericești prezente la eveniment. 

Preoții au cerut ca să nu fie amendați în această noapte, în contextul restricțiilor impuse de către autorități. Drept răspuns, Igor Dodon le-a spus să nu-și facă griji, pentru că nu vor fi aplicate amenzi.

„Amenzi nu vor fi. Am vorbit în acest sens și cu Mitropolitul Vladimir”, a spus șeful statului. Mai mult, președintele a rugat că aceste declarații să nu fie transmise în direct.

Contactată de redacție, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, a declarat: „nu comentăm deocamdată acest caz”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram