/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Încă 66 de pacienți care s-au vindecat de COVID-19 au fost externați ieri. Alți două sute se află în stare gravă

missing
19 aprilie 2020, ora 12:00

Alți 66 de pacienți care au fost infectați cu noul coronavirus s-au vindecat și au fost ieri externați din spitale, astfel, din numărul total de peste două mii de persoane testate pozitiv cu COVID-19 în Moldova, până azi s-au vindecat 457, arată datele Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

Două sute dintre pacienții internați acum în spitale sunt în stare gravă, dintre aceștia, 17 sunt la respirație dirijată. Peste cinci sute dintre pacienți sunt stare medie și satisfăcătoare.

Amintim că astă noapte a mai murit un pacient infectat cu COVID-19 – un bărbat de 55 de ani, originar din municipiul Bălți. Numărul total al deceselor se ridică astfel la 61.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram