/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Două paciente cu COVID-19 au scris un mesaj emoționat pentru medici: „Nu vă cunoaștem la față, dar vă simțim sufletul cald”

missing
19 aprilie 2020, ora 12:35

Două paciente care sunt internate în Spitalul Cancelariei de Stat, fiind diagnosticate cu COVID-19, au scris o scrisoare emoționantă pentru medicii și angajații medicali, mulțumindu-le pentru grija pe care le-o poartă.

„Nu vă cunoaștem la față, dar vă simțim sufletele calde de la distanță”, au scris pacientele în scrisoare care se adresează angajaților Secției de terapie nr. 2.

„În aceste frumoase zile de Paști vă dorim ca Domnul să vă ocrotească familiile dumneavoastră (…). Ne scuzați, dacă vreodată vă vom întâlni în oraș și nu vă vom cunoaște, să vă mulțumim”, au mai scris pacientele.

În Republica Moldova sunt circa două mii de pacienți cu COVID-19, cei mai mulți dintre ei sunt din Chișinău, Soroca, Ștefan Vodă, Glodeni și Tiraspol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram