/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Alte două femei din Chișinău au murit de coronavirus

missing
21 aprilie 2020, ora 12:31

Ministerul Sănătății a anunțat despre alte două decese provocate de virusul COVID-19. Numărul persoanelor decedate de coronavirus a ajuns la 72.

Este vorba despre două femeie din Chișinău. Una dintre acestea avea 53 de ani și a fost transferată de la Centrul COVID – 19,  la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 pe data de 13 aprilie, în stare gravă. Aceasta suferea de pneumonie comunitară bacteriană, evoluţie severă.

Cea de-a doua femeie avea 81 de ani și a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 19 aprilie. Victima avea insuficiență respiratorie progresivă de gradul III, hipertensiune arterială la fel de gradul III și cardiopatie hipertensivă.

Până în prezent, în Republica Moldova sunt confirmate 2 548  cazuri de infectare cu noul Coronavirus, dintre care  293 cazuri sunt înregistrate în Transnistria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram