/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Gest admirabil din partea unei asociații! A donat echipamente de protecție împotriva COVID polițiștilor de frontieră

missing
22 aprilie 2020, ora 15:57

Un lot de echipamente împotriva COVID-19 au primit astăzi polițiștii de frontieră, care activează la prima linie de control, din partea unei asociații din Republica Moldova. Acesta include 200 de viziere și 550 de măști. 

De asemenea, reprezentanții asociației au transmis patru lăzi cu citrice pentru polițiștii de frontieră internați la Spitalul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

„Să ne susținem reciproc este cel mai important lucru în această perioadă grea, pentru că avem un obiectiv comun – lupta cu COVID-19, iar asta ne motivează să fim mai uniți, mai curajoși și receptivi”, spun polițiștii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram