/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sportivii își vor putea relua antrenamentele. Ce condiții trebuie să respecte

missing
22 aprilie 2020, ora 07:29

Comisia pentru  Situații Excepționale a eliminat în ședința de ieri o serie de restricții adoptate anterior în legătură cu contaminarea cu virusul COVID-19 în Republica Moldova. Astfel, CSE a decis să permită reluarea antrenamentului individual pentru sportivii din loturile naționale.

Se permite reluarea antrenamentului individual (pregătire fizică generală), în spații publice deschise, pentru membrii loturilor naționale, cu asigurarea obligatorie a respectării normelor pentru reducerea răspîndirii infecției COVID -19”, se spune în decizia CSE.

Membrii loturilor naționale vor trebui să dețină asupra sa, în mod obligatoriu, actul de identitate și un certificat ce confirmă apartenența la lot, eliberat de Federațiile Sportive Naționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram