/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ion Chicu a refuzat să spună în plenul Parlamentului cine a negociat acordul de creditare din Rusia

missing
23 aprilie 2020, ora 12:16

Prim-ministrul Ion Chicu a fost întrebat în plenul Parlamentului de deputatul Andrian Candu cine a făcut parte din echipa Guvernului care a negociat acordul de împrumut din Federația Rusă, dar nu a răspuns concret la întrebarea legislatorului.

„Acordul a fost negociat de Guvernul R. Moldova și aveți în față un acord semnat în interesul R. Moldova”, a fost răspunsul evaziv al premierului.

„V-am întrebat cine este și care este această echipă ca să știe o țară întreagă pe cine să tragă de urechi peste o anumită perioadă de timp”, a comentat Andrian Candu, fiind nemulțumit de răspunsul premierului.

Anterior, și ministrul Finanțelor a evitat să spună concret cine a negociat acordul de împrumut din Rusia, fiind întrebat despre acest lucru la ședința Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe.

Opoziția a atenționat asupra mai multor prevederi din acord care ar fi periculoase și în detrimentul R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram