/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Vot crucial în SUA și ajutor deblocat! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Un bărbat din Cahul, reținut în flagrant cu droguri de 100 mii lei. Ce pedeapsă riscă

missing
23 aprilie 2020, ora 10:57

Un bărbat din raionul Cahul în vârstă de 49 de ani a fost reținut în flagrant de polițiști în timp ce intenționa să vândă o cantitate impunătoare de droguri. În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat asupra lui „Marijuana”, de pe urma căreia ar fi obținut circa 100 de mii de lei. 

Suspectul  a fost reținut în raionul Cahul în momentul în care intenționa să vândă o cantitate mare de droguri, asemănătoare cu ,,Marijuana hidroponică”, unui agent sub acoperire, informează poliția capitalei.

În urma percheziției, polițiștii au găsit asupra bărbatului un pachet de polietilenă, cu masa vegetală verde uscată, asemănătoare cu ,,Marijuana“, de aproximativ un kilogram.

Dacă reușea să vândă drogurile, el ar fi obținut de pe urma acestora circa 100 de mii de lei. Bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Drogurile au fost ridicate și îndreptate la Centrul-tehnico criminalistic și expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliției, pentru a fi supuse expertizei.

În cest caz a fost intentat un dosar penal, iar pentru acțiunile ilegale bărbatul riscă de la șapte până la 15 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram