Ficatul este principalul organ ce protejează organismul nostru de toxine. Acesta funcționează ca un filtru adevărat ce acumulează, apoi elimină toxinele din corpul nostru. Însa, ca orice filtru, și ficatul are nevoie de curățire, în caz contrar vor fi lipsite de protecție și celelalte organe, iar bolile nu vor întârzia să ne dea de știre.

Fitoterapeuții europeni susțin că laptele de ciulin este “un medic specialist” în afecțiunile ficatului. Studiile au demonstrat că tratamentul cu această plantă protejează celulele hepatice, blocând absorbția de toxine în organism. Mai mult decât atât, administrarea plantei îmbunătățește simțitor funcția hepatică în cazul unor boli ale ficatului sau sprijină organismul în prevenirea apariției acestora, arată cercetările.

Iată de ce specialiștii recomandă administrarea suplimentului alimentar de origine cehă, MaxiVita Herbal Liver Detox. Acesta curăță ficatul, întrucât conține extract de ciulin de lapte, într-o combinație unică cu vitaminele necesare pentru o bună funcționare a organismului uman.

Vitamina C și E, care se conțin în MaxiVita Herbal Liver Detox, sunt recunoscuți  antioxidanți, care protejează organismul și sprijină sistemul imunitar. Nu lipsesc renumitele vitamine din grupa B, cum sunt B1 și B6, care asigură o funcționare mai bună a sistemului nervos, stimulând și imunitatea. De asemenea, vitamina B12 împreuna cu B6 ajută la formarea eritrocitelor – celulele roșii din sânge.

Medicii recomandă administrarea a câte un comprimat MaxiVita Herbal Liver Detox pe zi. În alternanță cu o dietă diversă și un mod de viață sănătos, suplimentul alimentar va menține ficatul într-o stare perfectă de funcționare.

Găsiți produsul pe Farmacie.md.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!